aannemer

aannemer Utrecht

De verbouw & renovatie Aannemer in Utrecht

Heeft u een idee? Wij kijken altijd graag samen met u naar de mogelijkheden. In de huidige tijd kiezen veel mensen voor een verbouwing. Bijvoorbeeld een nieuwe dakkapel, of een stukje aanbouw, een andere indeling van de slaapverdieping, niets is te gek.

Een verbouwing aan de badkamer, of een nieuwe vloer, plafond, kozijnen enzovoort! Wij kijken naar de mogelijkheden en denken altijd mee voor meer mogelijkheden en voor betere oplossingen.

Wat kan de Aannemer in Utrecht voor u betekenen?

– Nieuwe vloer aanleggen
– Plafons, kozijnen en wanden aanleggen of aanpassen
– Een badkamer renoveren of aanbouwen
– Nieuwe riolering aanleggen of aanpassen
– Vloer verwarming aanleggen of uitbreiden
– Voor het zetten van nieuwe tegels
– Voor al uw dak werk

Vergis je niet tussen een aannemer en een onderaannemer

Er lijkt geen enkel verschil tussen de twee te zijn. Maar vergis je niet, ze hebben verschillende diploma’s en vaardigheden. Algemene aannemers houden zicht op het hele project en begeleiden het hele traject, van plannen tekenen, en het hele project tot leven te brengen

De Aannemer is degene die alle vergunningen verkrijgt, en de materialen verzorgd, en betaald de onderaannemers die voor alle bijzaken zorgen, zoals bijvoorbeeld de aanleg van een vloerverwarming. Dit doen ze vaak niet zelf maar hebben meestal een verbonden onderaannemer die het voor ze regelt.

Voor ieder deel heb je een specifieke vakman nodig. Je kunt niet alles door een bepaald persoon laten doen. Voor de elektra, sanitair, aanbreng van vloeren en gipsplaten. Worden allemaal onderaannemers ingehuurd.

Je hoeft je helemaal nergens druk om te maken, dit is hoe ieder bouwproject van iedere aannemer in Utrecht te werk gaat. Zelf in heel de wereld. Je hoeft zelf helemaal niks te doen, alles word geregeld.

Wat doet het bouwbedrijf in Utrecht nog meer?

Voor iedere klus is er een andere aannemer Utrecht beschikbaar die u op locatie alles uitlegt, en bekijkt. En u kunt dan kijken of het bevalt, en dit uitgevoerd wenst te hebben.

De aannemer Utrecht doet onder andere aan de volgende klussen

Aannemer uitbouw Utrecht

Denk je eraan om de leefruimte in huis te vergroten? Dat kan allemaal door maatwerk van de aannemer Utrecht geregeld worden. Een gedeelte aanbouwen aan de woonkamer, een dak uitbreiden. Het is allemaal mogelijk neem contact op met je ideeën

  • uitbreiden van verschillende gevels, zoals de achtergevel, zijgevel
  • Vergroten begane grond
  • Vergroten leefruimte
  • Voor zowel woon-zitkamer, keuken, bijkeuken
  • Uitbreiden voorgevel met erker

Interne verbouwingen

Interne verbouwingen brengen het huis vaak weer in compleet nieuwe sferen, voor bijvoorbeeld een muur te verplaatsen. Of een tussenbalk te plaatsen. Soms zijn er geen grote aanpassingen nodig om de woning helemaal opnieuw te doen opleven.

  • Herindelen van ruimtes
  • Vergoten kamers
  • Opknappen cq upgraden van woning
  • Stucwerken/plafonds

Aannemer zolder verbouwen Utrecht

Een zolder kan je indelen in bijvoorbeeld verschillende kamers, of je kunt er een badkamer in plaatsen. Of indelen in een compleet nieuwe verdieping. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid als het aankomt op de zolder!

Dit komt omdat de zolder meestal een los geheel dat niet ingedeeld word. En dus opgeleverd word als 1 grote ruimte, zo kun jij zonder sloopwerk gelijk beginnen met het inbouwen.

Kosten van een Aannemer in Utrecht

De kostprijs van een project is verschillend per klus, geen enkele klus is hetzelfde, dat voorop gesteld. Stel dat je bijvoorbeeld een aanbouw of uitbouw wil laten realiseren door de aannemer in Utrecht. Dit kost gemiddeld € 15.000 – 20.000, uitgaand van een aanbouw van 3 bij 3 meter.

Wens je bijvoorbeeld nieuwe zonnepanelen, aangelegd te hebben in de tuin, op je terrein of op het dak? Dan kun je bijvoorbeeld uitgaan van een gemiddelde prijs rond de € 3.000. Uitgaande van het aantal gemiddelde zonnepanelen, en de locatie en natuurlijk welke materialen er nodig zijn.

bouwbedrijf

bouwbedrijf Utrecht

Hoe zijn de prijzen opgebouwd van de aannemer in Utrecht

Het hangt van de klus af, heb je bijvoorbeeld een nieuwe dakkapel dan is de prijs vaak per vierkante meter opgebouwd. Naast het aantal meters, zijn de materialen die je ervoor gebruikt ook prijs bepalend, zo heb je duurdere materialen en goedkopere materialen die je kunt gebruiken.

Afspraken en uitvoering van het project

Ieder project word samen met u doorlopen, en helemaal tot in de details besproken. Hierna word een offerte opgemaakt, en word alles geheeld zwart op wit gezet, zodat u, en wij precies weten wat er moet gebeuren, en ook duidelijk en heldere afspraken hebben om mis verstanden te voorkomen.